Nova perspektiva na pješčanoj plaži?

Postoji toliko mnogo načina da se pijesak pretvori u umjetnost. Možete izgraditi dvorac pomoću kante i lopatice, a bazen samo svojim leđima. Ili možete zakopati svog starijeg brata ispod hrpe pijeska, možda čak i dajući mu rep na kraju - kao maloj sireni.
Profesionalni umjetnici takođe dolaze na plaži, stvarajući lijepotu urezanu na pješčanoj obali. Pogledajte šta je sve u stanju da uradi Novozelanđanin jamie Harkins čiju facebook stranicu obavezno pregledajte ovdje.

 

1794721_760304417376270_5898199706249481457_n.jpg

3d-optical-illusion-sand-art-jamie-harkins-3.jpg3d-optical-illusion-sand-art-jamie-harkins-4.jpg3d-optical-illusion-sand-art-jamie-harkins-5.jpg3d-optical-illusion-sand-art-jamie-harkins-6.jpg3d-optical-illusion-sand-art-jamie-harkins-7.jpg3d-optical-illusion-sand-art-jamie-harkins-8.jpg3d-optical-illusion-sand-art-jamie-harkins-9.jpg3d-optical-illusion-sand-art-jamie-harkins-10.jpg3d-optical-illusion-sand-art-jamie-harkins-11.jpg

a za one koje misle da je nešto fotošopirano, pogledajte i video:

PODIJELI

Media

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti