Novčana kazna za Turčina

Sudija suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović je u hitnom postupku okrivljenom K.E. (1988) državljanin Republike Turske, sa privremenim boravkom u Budvi izrekao novčanu kaznu u iznosu od 1500€.

Okrivljeni K.E.  je dana 05.11.2021. godine u 22,15 časova u ulici Mainski put u Budvi, upravljao vozilom marke "Ford" registarskih oznaka BDBG877, a prilikom kontrole izvršene od strane policijskih službenika CB Budva  odbio je da se podvrgne alkotestiranju radi provjere prisustva alkohola u organizmu. Okrivljenom je izrečena zabrana upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od 4 mjeseca, a novčana kazna je naplaćena prije pravosnažnosti rješenja.  

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti