Nove donacije laptopova

Nove donacije laptopova

U nizu društveno odgovornih aktivnosti i projekata koje kompanija Adriaic Marinas realziuje u saradnji sa lokalnom zajednicom i institucijama Boke Kotorske, ovog novembra nastavlja se dobra saradnja sa Muzičkom školom Tivat, ali i ostvaruje saradnja sa Muzejom grada Perasta.

U nastavku aktivnosti na podršci obrazovnim institucijama, kompanija Adriatic Marinas donirala je računarsku opremu u vidu tri MAC laptopa Muzičkoj školi Tivat, kao i četiri MAC laptopa peraškom Muzeju. Sa direktorom muzeja Androm Radulovićem dogovoreno je da ova donacija bude samo prvi korak u nizu planiranih aktivnosti, koje će biti i produbljene predstavljenjem izložbi iz bogatog fundusa muzeja tivatskoj publici u Zbirci pomorskog nasljeđa" naveo je PR Danilo Kalezić.

 

Vrijednost ove dvije kompjuterske donacije iznosi 2.100 eura.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti