Novinar austrijskog časopisa za luksuzna putovanja u posjeti Crnoj Gori

Novinar vodećeg austrijskog magazina za luksuzna putovanja “Connoiseur Circle”, Jörg Bertram, boraviće od 16. do 22.aprila u studijskoj posjeti Crnoj Gori.

“U članku ovog prestižnog časopisa, Jorg će predstaviti čitaocima Crnu Goru kao turističku destinaciju, a poseban akcenat biće stavljen na predstavljanje raznolikosti turističke ponude i luksuzne hotele”, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije.

Uz podršku Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i crnogorske hotelske privrede, novinar će posjetiti hotele u kontinentalnom dijelu Crne Gore, nastavljajući svoj obilazak ka sjeveru i jugu zemlje. 

Tokom posjete, Jorg će obići hotel “Hilton” u Podgorici, dok će na sjeveru boraviti u hotelu “SOA” na Žabljaku i hotelu “Bianca” u Kolašinu. Na primorju Crne Gore, imaće priliku da posjeti hotele “Regent Porto Montenegro” i “The Chedi Lustica Bay” u Tivtu, novootvoreni luksuzni rizort “One&Only” u Herceg Novom, te hotel “Ananti Resort, Residences and Beach Club” i “Aman Sveti Stefan” na budvanskoj rivijeri.

Magazin “Connoiseur Circle”, koji izlazi četiri puta godišnje, namijenjen je čitaocima zemalja njemačkog govornog područja, koji preferiraju luksuzna putovanja. O popularnosti ovog austrijskog magazina, govori i broj čitalaca, koji dostiže do 300.000.

Planirano je da članak o Crnoj Gori bude objavljen u junu ove godine.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti