Novogodišnje zagrijavanje- TQ PLAZA NAGRADNA IGRA

Iako u potpuno drugačijim i nezavidnim okolnostima, bliži se najveseliji period godine, vrijeme kada se pripremamo za doček Nove godine.

U tom duhu SC TQ Plaza je organizovala online nagradnu igru pod nazivom „Novogodišnje zagrijavanje“ gdje će dodijeliti 6 vaučera od po 50€ koje će srećni dobitnici moći potrošiti u lokalima Centra.

Izvlačenje dobitnika planirano je za 27.11. kada će se i objaviti imena dobitnika na instagram profilu TQ Plaze.

„Nova godina će, razume se, stići i onima koji je ne budu čekali. Međutim, sva čar i jeste u čekanju, a ne u Novoj godini. Lepo je čekati nešto u šta ste sigurni da će doći. Čekali smo u životu razne stvari, to, svi znamo, a uvek su nam i sigurno dolazile- Nove godine...“ Duško Radović.

Uživajmo u čekanju i iščekivanju zajedno.

TQ Plaza je Vaše pravo mjesto za savršeno vrijeme.

Igrajmo se.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti