Novogodišnji program u Budvi predstavljen u Beogradu

Turistička organizacija opštine Budva i Hotelska grupa “Budvanska rivijera” sinoć su ogranizovali svečani koktel u restoranu “Salon 1905” u Beogradu i predstavili novogodišnji program na trgu ispred Starog grada I u budvanskim hotelima.

Kao destinacija koja već više od 20 godina uspješno organizuje spektakularne dočeke Nove godine, Budva je i ovog puta za sve posjetioce priredila raznovrstan muzički program i nakon dvije godine pauze, usled pandemije koronavirusa, opet okupila poznate regionalne zvijezde.

Tijana Kotarac, predstavnica PR službe TO Budva, tom prilikom je iskazala zadovoljstvo zbog ponovnog vraćanja velikih koncerata ispred zidina Starog grada, gde će, kako je istakla, posjetiocima prirediti nezaboravan provod koji će trajati tri noći i tri dana.

“Imamo utisak da ne postoji veliko muzičko ime na prostoru bivše Jugoslavije koje nije nastupalo u Budvi, a tako će biti i ove godine. Pored budvanskih bendova, poznatih DJ-eva, kao i benda “Dubioza kolektiv” koji će nastupati 30. decembra, uz Konstraktu će u večernjim časovima 31. decembra nastupiti Džiboni, dok su prvog januara sa nama Sara Jo, Senidah i Dino Merlin.”, otkrila je Kotarac i napomenula da su pripremili i bogat dnevni praznični program, kao i program za najmlađe. Pored toga, održaće se i koncerti klasične muzike, uz poznatu Jadranku Jovanović, Marka Kalajanovića, Marijanu Šovran, Emiliju Minić i mnoge druge operske soliste.

Bogat i sadržajan novogodišnji program neće izostati ni u hotelima u Budvi. Dušica Vugdelić, PR Hotelske grupe “Budvanska rivijera”, istakla je da za hotel “Palas” u Petrovcu vlada veliko interesovanje iz cijelog regiona, a da je tome doprinijela činjenica da su ljudi željni dobre atmosfere uz izuzetne izvođače, po čemu je ovaj hotel i prepoznatljiv.

“Ana Bekuta i Goran Karan, spoj neposrednosti, spontanosti i izuzetnih vokalnih sposobnosti učiniće novogodišnju noć zaista nezaboravnom. Prvog januara goste će zabavljati Aco Pejović i Jelena Rozga, takođe jedan poseban duet koji ima brojnu publiku, dok će drugog nastupiti Dženan Lončarević i Milica Pavlović. Tokom sve tri noći, za dobru atmosferu pobrinuće se i bend Huahua, dok će tokom popodnevnih časova nastupati Zlopi.”, istakla je Vugdelić.

Za poseban užitak u hotelu “Palas” neizostavna je i gastronomska ponuda, posebni specijaliteti pripremljeni za što bolji provod tokom novogodišnjih praznika.

Estradnu umjetnicu, Anu Bekutu, za Crnu Goru, a naročito za Budvu, vežu lijepe uspomene, brojna prijateljstva i izuzetna saradnja sa publikom.
“U Budvi pjevam dugi niz godina i ovo nije prvi put da nastupam u hotelu “Palas”. Očekujem jedno divno veče i još bolji provod.”, poručila je Bekuta.

Centar dobre zabave i nezaboravnih trenutaka tokom novogodišnjih praznika svakako je i hotel “Splendid”, prvi i najveći rizort sa pet zvjezdica u Crnoj Gori.

“Ove godine nam je posebno zadovoljstvo i izuzetno smo motivisani jer nema barijera i granica koje je nametnula pandemija, tako da zaista možemo da uživamo u muzici najrazličitije vrste.”, istakla je Maja Vukićević, PR Hotelske grupe “Montengrostars”, i dodala da će goste u Splendidu za doček nove 2023. zabavljati Hari Mata Hari, Petar Grašo, Marina Visković i Katarina Grujić.

“Ono čemu ostajemo vjerni jeste starogradska muzika i orkestar Žutog Serhatlića, a za ljubitelje MTV zvuka tu je i nastup Balkan beat benda.”, poručila je Vukićević.

Muzička zvijezda Marina Visković istakla je da se u Budvi uvijek oseća kao kod kuće, gdje godinama unazad provodi mnogo vremena na nastupima, kao i u privatnim posjetama.

“Često sam u Crnoj Gori, ljeta u Budvi su neizostavna. Publika je fantastična, lijepo se družimo, tako da sam sasvim sigurna u lijep provod tokom novogodišnjih praznika.”, rekla je Marina u prisustvu velikog broja beogradskih medija i javnih ličnosti.

Miljenica mlađe populacije, Sara Jo istakla je da je najljepši nastupi vezuju za Crnu Goru.

“Kada ostavimo po strani taj poslovni dio, obožavam i da odmaram na crnogorskom primorju, i jako sam srećna što ću provesti i započeti novu godinu baš u Budvi.”, poručila je Sara.

Svečanom koktelu povodom predstavljanja novogodišnjeg programa u Budvi, prisustvovali su i Vesna Dedić, Danijela Dimitrovska, Višnja Petrović, Miodrag Popović, direktor TO beograda, brojni beogradski mediji i mnogi drugi.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti