NTO CG na poslovnoj radionici u Londonu, turoperatori zainteresovani za ponudu Crne Gore

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO CG) predstavila je turističku ponudu destinacije na poslovnoj radionici "Destination Exchange Europe", koja je u organizaciji Udruženja evropskih turoperatora (ETOA), održana 12. i 13. juna tekuće godine u Londonu. Događaj je okupio oko 350 turističkih agenata iz zemalja Evropske unije (EU), Sjedinjenih Američkih Država i Kine.

Tokom dvodnevne radionice, predstavnica NTO CG održala je brojne sastanake sa agentima turoperatora, među kojima: DPA Sports Worldwide, Greatdays Travel Group, Happy Tours, Contiki, Jetline Travel, Hiseas International Travel Group, Travelzoo (Airline & HTL & DMC excl. Spain& France), Portale ClubRelax, The Ice Travel Group, Musement, Forward Keys, Viator, Abercrombie & Kent Europe Ltd, Expat Explore Travel i Charitable Travel.
Predstavnik turoperatora Happy Tours, Sašo Krumpak, kazao je da se na ovom događaju Crna Gora izdvaja svojom raznovrsnom ponudom.

“Ovo je veoma dobro organizovan i posjećen događaj, a Crna Gora ima lijep štand i raznovrsnu ponudu, po čemu se i izdvaja na ovom događaju. Nama je najupečatljivija ponuda novih hotela i velikog broja novoizgrađenih kompleksa u vašoj zemlji, koji su uveliko doprinijeli boljem utisku među turistima”, poručio je Krumpak.
Dvodnevni program je pored zakazanih B2B poslovnih sastanaka, upotpunjen serijom predavanja posvećenih razvoju proizvoda i optimizaciji, prevazilaženju operativnih prepreka i efektivnog upravljanja javnih/privatnim destinacijama, sa fokusom na međusobnoj iskustvenoj razmjeni.

Udruženje evropskih turoperatora (ETOA), koje je organizator poslovne radionice u Londonu, je neprofitno udruženje koje, pored turoperatora, okuplja i evropske turističke organizacije, hotele, turističke atrakcije i druge kompanije koje pružaju usluge u oblasti turizma, od gobalnih brendova do nezavisnih lokalnih biznisa.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti