NTO CG organizovala promotivni događaj u Krakovu

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO CG) organizovala je promotivni događaj u Krakovu, koji je održan za vrijeme trajanja Evropskih igara.

Tokom promotivnog događaja prezentovana je turistička ponuda Crne Gore, a gosti su imali priliku da degustiraju crnogorska vina i probaju naše specijalite.

Iz NTO CG su poručili da im je izuzetno zadovoljstvo što su imali priliku da organizuju promotivni događaj u Krakovu na kojem su prisutni turoperatori i mediji u toku trajanja Evropskih igara, koje su u fokusu javnosti.

“Tržište Poljske je jako važno za Crnu Goru kao turističku destinaciju imajući u vidu sve veće interesovanje koje postoji sa ovog tržišta tokom čitave godine. Tokom prva četiri mjeseca ove godine imali smo duplo više turista iz Poljske u odnosu na isti period prethodne godine. Pored ovog događaja, ove godine učestvovali i na sajmu u Varšavi, te ugostili grupu turoperatora iz Poljske. Vjerujemo da će kontinuirana promocija na tržištu, ali i činjenica da smo ove godine posredstvom tri avio kompanije povezani sa ovim tržištem doprinijeti da se rastući trendovi nastave”, poručio je predstavnik NTO CG Filip Burzan.

Osim turoperatora i medija, promotivnom događaju je prisustvovao otpravnik poslova Ambasade Crne Gore u Poljskoj, Aleksandar Drljević, koji je izrazio zadovoljstvo dobro organizovanom događaju i programu.
“Prezentacija o Crnoj Gori u Krakovu je bila još jedna prilika da pokažemo prijateljima i potencijalnim gostima iz Poljske ljepote kojima Crna Gora obiluje. Poljaci su jako zainteresovani za ljetovanje i boravak u Crnoj Gori. Ovo je prilika koju naša turistička privreda treba da iskoristi, jer se radi o tržištu sa velikim brojem potencijalnih posjetilaca i trzištu koje sa posebnim emocijama i zainteresovanošću gleda na Crnu Goru”, istakao je Drljević.

Takođe, događaju su prisustvovali predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović, kao i predstavnici olimpijskog komiteta susjednih država – Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Kosova i Sjeverne Makedonije.

Predstavnici NTO CG i lokalnih turističkih organizacija su održali prezentaciju, a prisutni su imali priliku da se bliže upoznaju sa raznovrsnom turističkom ponudom Crne Gore za ljetnju turističku sezonu.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti