NTOCG: Poziv predstavnicima turističke privrede za učešće u poslovnoj radionici sa turoperatorima iz UAE u Dubaiju

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore poziva zainteresovane predstavnike turističke privrede Crne Gore da se prijave za učešće u poslovnoj radionici sa turoperatorima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata koja će biti održana tokom Svjetske izložbe EXPO 2020, u Dubaiju.

EXPO je najznačajnija međunarodna izložba koja se od 1851. godine svake pete godine organizuje u izabranoj zemlji, odnosno gradu domaćinu. Zemlje učesnice predstavljaju ideje, iskustva i najbolje prakse na temu predmetnog Expo-a. Svjetska izložba u Dubaiju  održava se u periodu od 1. oktobra 2021. do 31. marta 2022. godine, pod krovnom temom „Povezivanje umova, stvaranje budućnosti“ koja obuhvata tri podteme: Mogućnost, Mobilnost i Održivost. Crna Gora predstavlja se u okviru podteme održivost, pod sloganom „Blagoslovena prirodom“.

Imajući u vidu da je šest mjeseci trajanja izložbe svojevrsna prilika za promociju Crne Gore kao turističke destinacije, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, organizuje promociju turističke ponude za turoperatore i medije iz regiona Bliskog istoka.

Promocija će biti održana u paviljonu Crne Gore, 6. februara 2022. godine, budući da se tog dana obilježava “Nacionalni dan Crne Gore na EXPO-u“.

Očekuje se prisustvo predstavnika outbound turoperatora, turističkih agenata, medija i online influensera, kao i aviokompanija iz zemalja regiona Golfskog zaliva.

Za predstavnike turističke privrede Crne Gore participacija za učešće u B2B radionici se neće naplaćivati.

Poziv za prijave za učešće na poslovnoj radionici u organizaciji NTOCG je otvoren do 24. januara 2022. godine, a broj mjesta je ograničen.

Kontakt osoba za prijave i dodatne informacije je Jelena Vidaković, mob. +382 67 363 301, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.avel

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti