Od četvrtka 24.12. NOVI FILMOVI u vašem omiljenom bioskopu

Od četvrtka 24.12. čak četiri nova naslova naći će se na velikim platnima Cadmus Cineplexa!

Iz Warner Bros studija stiže nam dugo priželjkivana ČUDESNA ŽENA 1984 sa Gal Gadot u glavnoj ulozi. Gal Gadot vraća se u ulozi hrabre Amazonke u nastavku velikog DC hita iz 2017. godine koji je postao akcioni film sa najvećom zaradom u istoriji koji je režirala žena.

Romantična komedija LJUBAV, VJENČANJA I DRUGA OČAJANJA sa Džeremi Ajronsom i Dajanom Kiton obećava da ćete provesti jedno prijatno i veselo veče u bioskopu.

LETO ‘85. na 12. Merlinka festivalu proglašen je za najbolji film.

Za najmlađu publiku tu je sinhronizovana avantura  JAKARI I VELIČANSTVENO koja je otvorila 16. Kids Fest u regionu. Putovanje kroz zadivljujuće pejzaže priča nam o jednom neraskidivom prijateljstvu između Sijuki dječaka i ponija koji trči poput vjetra.

Cadmus Cineplex je i ovog puta odlučio da obraduje svoje posjetioce, pa će tako svi koji kupe ulaznicu za bilo koji od novih naslova u četvrtak 24. i petak 25. decembra na poklon dobiti Mini Combo (kokice i Cedevitu).

Podsjetimo, usljed novih mjera donijetih od strane IJZ CG, bioskop radi svakog dana od 15h do 20h (vikendom od 10:30h do 20h).

Svi posjetioci imaju pravo na besplatan parking u garaži TQ centra.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti