Od danas jeftinije gorivo

Sve vrste goriva u Crnoj Gori od danas su jeftinije od četiri do pet centi.

Nova cijena eurosupera 98 i eurospera 95 niža je za četiri centa, pa za litar BMB 98 treba izdvojiti 1, 43, odnosno 1, 39 eura za BMB 95.

Eurodizel je jeftiniji pet centi i njegova cijena sada iznosi 1, 27, a cijena lož ulja je takođe niža pet centi i iznosi  1, 24 eura.

Saglasno odredbama Uredbe o načinu i visini elemenata na osnovu kojih se formiraju maksimalne cijene naftnih derivata, naredni obračun će se obaviti 20. decembra  a eventualno izmijenjene cijene naftnih derivata važiće od 21. decembra.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti