Od ponedjeljka počinje sa radom novi turističko-informativni biro pored tvrđave Mogren

U neposrednoj blizini tvrđave Mogren, Turistička organizacija opštine Budva će u ponedjeljak otvoriti novi turističko-informativni biro i obilježiti Dan planete zemlje - 22. april, simboličnom sadnjom trešnji, poznatih kao „voće sreće", ispred novootvorenog info punkta i time podržati globalne ekološke akcije o važnosti zaštite životne sredine.

“ Novi informativni punkt će u mnogo čemu olakšati korisnicama, posebno turistima i sugrađanima u okolini iz mjesnih zajednica Svinjište, Prijevor, Donja Lastva i Jaz, da pristupačnije i efikasnije izvrše prijavu gostiju, uz mogućnost plaćanja boravišne takse. Otvaranjem još jednog punkta omogućili smo da turisti i svaki naš sugrađanin može da izvrši prijavu boravka i plati boravišnu taksu širom budvanske opštine. Dodatno, u zavisnosti od interesovanja posjetilaca, naše kolege svakodnevno u dvije smjene pružaju informacije o našem gradu, turističkoj ponudi, o svim dešavanjima, kao i brojnim manifestacijama koje organizujemo, kao i sve druge informacije koje su bitne turistima za ugodan boravak u Budvi", ističe Nemanja Kuljača, direktor TO Budva.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti