“OD USKRSA DO VASKRSA” - uskršnje čarolije za najmlađe

Turistička organizacija opštine Budva će, povodom prvomajskih i uskršnjih praznika, obradovati naše najmlađe sugrađane i goste u subotu, 01. maja, programom ispred Starog grada.

Program će početi u 11.00h kada će “vesela družina” dijeliti slatkiše, a u isto vrijeme je predviđena i podjela ručno rađenih maski od strane umjetnice Kristine Mačić. Pored uskršnje instalacije koja se već nalazi na trgu, biće postavljena i uskršnja foto tabla za fotografisanje.

Svi mališani i njihovi roditelji su dobrodošli uz napomenu da poštuju aktuelne epidemiološke mjere!

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti