Odjeljenje u Baru: Petorici vozača ukupno 75 dana zatvora zbog vožnje pod dejstvom narkotika

Barani MR. (30), E. B.(26), N.K. (40) i Ulcinjani Lj.M (23) i L. M. (25) danas su u pet odvojenih postupaka oglašeni krivima i osuđeni na kazne efektivnog zatvora u trajanju od po 15 dana.

“Dežurna sutkinja Dubravka Mažić je odluke donijela u hitnoj proceduri, nakon što su dokazani navodi optužnih akata da su okrivljeni prethodne večeri upravljali vozilima pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Svim okrivljenima, koji su prije dovođenja pred sud proveli određeni vrijeme u prostorijama za zadržavanje su osim kazni izrečene i zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilima u trajanju od po 4 mjeseca, kao i po tri kaznena boda”, saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti