Odjeljenje u Kotoru: Dvojici vozača ukupno 31 dan zatvora zbog vožnje u alkoholisanom stanju

Državljanin Bi H G.O. (37) osuđen je pred odjeljenjem Suda za prekršaje u Kotoru na kaznu zatvora u trajanju od 11 dana jer je prethodne večeri upravljao vozilom u mjestu Dobrota, pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 2,17 g/kg.

“On je odmah po izricanju odluke sproveden u UIKS Spuž na izdržavanje kazne. U odvojenom postupku na 20 dana zatvora je osuđen je V.P. (40) iz Tivta, jer je u mjestu Muo upravljao vozilom u trajanju od 2,23 g/kg. Obojici okrivljenih je izrečena zabrana upravljanja vozilima u trajanju od po 4 mjeseca, koja u odnosu na stranog državljanina stupa na snagu po izdržanoj kazni zatvora”, saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti