Odjeljenje u Ulcinju: 60 dana zatvora zbog upravljanja pod dejstvom kokaina

Ulcinjanin E.M. (40 ) oglašen je krivim i osuđen na kaznu zatvora u trajanju od maksimalnih 60 dana.

“Njemu je sutkinja odjeljenja u Ulcinju Anka Kekić izrekla kaznu nakon što je u hitnom postupku utvrđeno da je prethodne noći na magistralnom putu Ulcinj-Bar u mjestu Bratica upravljao vozilom pod dejstvom opojne droge kokain.

Uz kaznu mu je izrečena i zabrana upravljanja vozilima na teritoriji Crne Gore u trajanju od 6 mjeseci, kao i 3 kaznena boda”, saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti