Odjeljenje u Ulcinju: Kažnjen sa ukupno 3500 €

Odjeljenje u Ulcinju: Vozio neregistrovano vozilo bez vozačke dozvole, odbio alkotest, a potom vrijeđao službenike Uprave policije, pa kažnjen sa ukupno 3500 €.

Dana 23.01.2024.godine, ulcinjanin H.K. (2002) je u dva odvojena postupka koja su vođena u odjeljenju u Ulcinju osuđen na ukupno 3.500€ novčanih kazni.

Njega je sutkinja Anka Kekić najprije oglasila krivim zbog 3 saobraćajna prekršaja koje je počinio istog dana u ranim jutarnjim časovima - odbijanje alkotestiranja, vožnja neregistrovanim vozilom, vožnja bez vozačke dozvole i osudila ga novčanom kaznom u iznosu od 2000€.

Isti okrivljeni je u odvojenom postupku osuđen novčanom kaznom u iznosu od 1500€, jer je odmah po izvršenim saobraćajnim prekršajima omalovažavao policijske službenike koji su ga identifikovali kao prestupnika, isključili iz saobraćaja i sprovodili do prostorija u Uprave policije u Ulcinju.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti