Odmaralište u skladu sa prirodom - predivna ideja, a i vrlo profitabilna

CasasNaAreia je predivno portugalsko odmaralište zasnovano na transformaciji starih plažnih kućica u nove, moderne, ali opet tradicionalne strukture u ambijentu gotovo identičnom ulcinjskoj plaži.

experience_living_in_a_nature_extension__casasnaareia_in_portugal1.jpg

Experience_Living_in_a_Nature_Extension__CasasNaAreia_in_Portugal02.jpg

 

 Objekat se sastoji od dvosobnih objekata (obije su spavaće sobe) i stavlja akcenat na odmor koji je u sklopu prirode koja ga okružuje, pogotovo u kuhinskim i trpezarijskim prostorima - koje su na otvorenom, sa podom od mekog, sitnog pijeska. 

Experience_Living_in_a_Nature_Extension__CasasNaAreia_in_Portugal05.jpg

Experience_Living_in_a_Nature_Extension__CasasNaAreia_in_Portugal01.jpgexperience_living_in_a_nature_extension__casasnaareia_in_portugal2.jpgexperience_living_in_a_nature_extension__casasnaareia_in_portugal3.jpgExperience_Living_in_a_Nature_Extension__CasasNaAreia_in_Portugal03.jpgexperience_living_in_a_nature_extension__casasnaareia_in_portugal4.jpgExperience_Living_in_a_Nature_Extension__CasasNaAreia_in_Portugal04.jpgExperience_Living_in_a_Nature_Extension__CasasNaAreia_in_Portugal06.jpg

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti