Održana trail trka pod nazivom BU2 Island Mini trail

Juče je ostrvu Sv. Nikola održana trail trka pod nazivom BU2 Island Mini trail, u organizaciji Triatlon klub Budva i uz pomoć glavnog sponzora trke, MegaPromet Budva.

“Registracije za trku su popunjene u rekordnom roku pa se tražilo mjesto više a sama konfiguracija staze ograničava broj učesnika na 100! Od ukupnog broja prijavljenih trke su uspješno završili 88.Najbolji na Velikom điru (5.88km, 188 D+) bili su Igor Ðapić, član TK Tivat, a kod žena Alena Poborstava, a na Malom điru (2.9km, 94 D+ ) Mykola Kovalov i Hanna Rozhko u ženskoj konkurenciji”, kazao je predsjednik Triatlon kluba Petar Milić.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti