Opštinski tim: Gradjani da pojačano čiste ulaze, lift i zajedničke prostorije

Opštinski Tim za zaštitu i spašavanje Budve oglasio se danas pozivom gradjanima da pojačano održavaju čistoću u stbenim zgradama:


“U cilju suzbijanja širenja novonastalog korona virusa, radnici i druga lica koja su angažovana na gradilištima su u obavezi da koriste adekvatne zaštitne maske i drugu opremu čije korišćenje ima za cilj da spriječi širenje virusa, da poštuju propisane mjere socijalne distance i instrukcije koje je izdalo Nacionalno koordinaciono tijelo i Tim za zaštitu i spašavanje Opštine Budva. Takođe, isti su obavezni da prilikom boravka na mjestima na kojima dolaze u kontaktu sa građanima koriste maske i druga zaštitna sredstva koja su propisana od strane nadležnih institucija i tijela.Pozivaju se građani Budve da u cilju prevencije i zaštite u novonastaloj situaciji pristupe pojačanom čišćenju i održavanju ulaza, liftova i zajedničkih prostorija”, navode iz opštinskog tima.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti