Ostavi lakše!

Javno zdravstvo razvija sistem podrške za one koji žele prestati s pušenjem. Da li znate da postoji zamjenska ili suspstitutivna nikotinska terapija? Riječ je o važnom doprinosu prekidanju začaranog kruga zavisnosti od cigareta.

Ovu terapiju vam od sada može prepisati vaš izabrani doktor. Potrebno je da se samo obratite svom izabranom doktoru koji će vam dati sve potrebne informacije. Iskoristite šansu i pomozite sebi da se lakše oslobodite navike konzumiranja nikotinskih proizvoda.
Ubrzo će biti dostupni i dodatni načini podrške, a više informacija možete pronaći upravo na ovoj veb stranici.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti