Otkriveno potpuno nepoznato biće divovske veličine!

Na dubini oko 1,5 km u vodama Arktika ruski naučnici iz Vladivostoka otkrili su dosad nepoznato biće divovske veličine.

Naučnici su istraživali arktički šelf na dubini od 1600 do 2000 metara. Pomoću specijalnog aparata Klavesin registrovani su sitni djelići nekog živog organizma, no nije bilo moguće odrediti o kojem se organizmu radi, piše Ruski vjesnik. 

 

Proučavajući dalje, naučnici su shvatili da je to biće divovskih razmjera. 

 

 

Monstrum iz dubina


Taj monstrum bacio se na uređaj te ga počeo drmati, nakon čega su na njemu ostale vidljive ogrebotine i udubljenja. 

Članovi ekspedicije odlučili su upitati biologe te su im pokazali snimak iz arktičkih voda, a oni su potvrdili da ta vrsta živog organizma nije poznata čovječanstvu. 

danas.hr/Ruski vjesnik

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti