Otvaranje ljetnje sezone na tvrđavi Mogren

Turistička organizacija Budve raspisala je tender za Iznajmljivanje tehničke produkcije i tehničku  podrška za realizaciju manifestacije "Otvaranje ljetnje turističke sezone" i "Doček Nove godine na trgu”.

Kako se navodi u temderu u koji su Primorske novine imale uvid za ovu javnu nabavku sa uračunatim PDV-om opredijeljeno je 140 hiljada eura. U dokumentaciji se navodi da se od najboljeg ponuđača očekuje nabavka kompletne opreme za organizaciju otvaranja sezone koja će biti 2. i 3. juna na tvrđavi Mogren.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti