Otvaranje Mercedes-Benz Style paviljona sa modelom jahte Silver Arrows Marine

Otvaranje Mercedes-Benz Style paviljona sa modelom jahte

Silver Arrows Marine

 

Prethodnog vikenda Mercedes-Benz Style otvorio je izložbeni paviljon ekskluzivnom gala zabavom u luksuznoj marini Porto Montenegro u Tivtu. Paviljon će biti postavljen do 11. avgusta, a u njemu će po prvi put biti prikazane sve vrste proizvoda dizajniranih od strane ovog brenda, kao što su nameštaj, proizvodi od kože i prtljag, naočare za sunce, Eurocopter EC145 Mercedes-Benz Style kao i studija dizajna nove luksuzne jahte Morska srebrna strijela.

Konačna verzija ovog 14 metara dugog Gran Turismo modela biće predstavljena na sajmu nautike u Monaku krajem septembra ove godine. Matična luka ove jahte, koju je izgradila Silver Arow Marine (SAM), od sljedeće godine biće Porto Montenegro.

Paviljon će za posjetioce biti otvoren od 11. avgusta u periodu od 17 do 22 sata, a u okviru prezentacije svakog vikenda biće predstavljena luksuzna Mercedesova zvijezda - potpuno nova S-Klasa automobila, koja će se od ovog septembra naći u prodaji.

Mercedes-Benz dizajneri automobila su razvili inovativni stil i raspored kabina na jahti, formirali su spoljašnji i unutrašnji izgled i izabrali odgovarajuće materijale i kombinacije boja. Sa dužinom od 14 metara, nova jahta je dizajnirana kao crossover. Koncept impresionira inovacijama i inteligentno iskorišćenim prostorom. Jahta je pogodna za dnevne izlete, ali takođe posjeduje i prostorije za spavanje i odmor.

mb_style_in_porto_montenegro-35.jpg

mb_style_in_porto_montenegro-15.jpg

 mb_style_in_porto_montenegro-41.jpg

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti