Ovaj video brdskog biciklizma je skupio 24mil. pregleda u jednom mjesecu, a nije teško vidjeti zašto

Pošto imam strah od visine (ne sudite mi), sjedio sam na ivici stolice razgoračenih očiju dok sam ovo gledao. Krajolik je sličan našem, ali dalek - Škotska. 

 

Na putu prema vrhu planine i nazad, junak ovog videa je pobijedio težak teren s zadivljujućim rukovanjem bicikla i snimio prekrasan krajolik. Obavezno gledati preko cijelog ekrana.

PODIJELI

Media

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti