Ovo su najbolje svjetske destinacije za medeni mjesec, na listi i jedan grad iz susjedstva

Tripadvisor je sastavio popis najboljih svjetskih destinacija za medeni mjesec za parove koji će u 2024. godine ići na bračno putovanje, a na popisu se našao i jedan grad iz našeg susjedstva.

Na prvom mjestu nalazi se indonezijski ostrvo Bali, a odmah iza su Hoi An te Maldivi.

Hrvatski grad Dubrovnik se nalazi na 16. mjestu najboljih destinacija za medeni mjesec. Kako prenosi klix. ba među top 20 su i Prag, Santorini i naravno, uvijek romantična Venecija.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti