Ovoga ljeta hoće deset više privremenih objekata na šetalištu

Sekretarijatu za urbanizam i održivi razvoj , koji je organizovao konsultacije  u vezi sa donošenjem Nacrta Odluke o izmjeni i dopuni Programa privremenih objekata za teritoriju opštine Budva za period 2019-2023. godine, pristiglo je ukupno deset zahtjeva za ucrtavanje novih lokacija ovoga ljeta.

Kako je rečeno Primorskim novinama šest zahtjeva su predali građani, dok je četiri zahtjeva stiglo od javnih službi - " Navedeni zahtjevi će biti razmatrani prilikom utvrđivanja nacrta odluke  za koji će naknadno biti organizovan javni poziv", navode iz resornog sekretarijata.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti