Palas objavio novogodišnje aranžmane

Trodnevni novogodišnji aranžman u elitnom petrovačkom hotelu "Palas" košta 390 eura po osobi.

To je objavljeno na sajtu Hotelske grupe "Budvanska rivijera". Upravo ovaj hotel godinama unazad organizuje najatraktivniji novogodišnji program, i upravo u njemu najluđu noć provodu poznata imena iz svijeta politike i biznisa Crne Gore.

 

Ove godine, za doček, goste će zabavaljati Zdravko Čolić, Vesna Zmijanac i Mogul bend, 1. janura nastupa Adil, Jelena Rozga i Vesna Zamijanac i Mogul bend, dok 2. januara za Paštrovsku noć goste će zabavaljati hrvatska legendarna pjevačica Tereza Kesovija.

 

Ukoliko neko želi da produži boravak, svaki naredni dan košta dodatnih 35 eura. Za djecu, uzrasta do sedam godina, boravak je gratis, djeca uzrasta od 7- 12 godina imaju popust od 50 odsto.

 

Kompanija nudi još povoljnosti, tako da svi oni koji do 1. decembra uplate aranžman, imaju jedan dan gratis. Inače, novogodišnji aranžman je na bazi punog pansiona: doručak, ručak i svečana večera i to sve tri noći. U hotelu je obezbijeđena igraonica za djecu i do 20 časova je gratis, kao i svečani program za djecu sa večerom za sve tri noći u posebnoj sali sa profesionalnom animacijom. Hotel posjeduje welness i spa centar, zatvoreni bazen i teretanu. Usluge teretane i bazena su gratis za goste hotela, dok su za spa i welness centar obezbijeđene povoljnije cijene.

 

Kako "Primorske novine" saznaju prodaja aranžama ide izuzetno dobro,

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti