Panel diskusijom uspješno završeno četvoromjesečno učešće NTO CG na događaju Digital World Tour

U okviru promotivnih aktivnosti na emitivnom tržištu Njemačke, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, učešćem na panel diskusiji uspješno je završila promociju turističke ponude destinacije u trajanju od 120 dana na događaju Digital World Tour koji se održao u organizaciji Udruženja turističkih agencija Njemačke (TSS GROUP).

Panel diskusija koja je održana putem zoom aplikacije bila je prilika da predstavnici Nacionalne turističke organizacije Crne Gore sa kolegama iz Španije, Izraela i Dominikanske Republike, razmjene mišljenja i iskustva dobre prakse u oblasti turizma, prezentujući turističke potencijale destinacije kao i pravce djelovanja kao odgovor na krizu u turističkoj industriji koju je izazvala pandemija COVID 19. Panel Digital World Tour ispratilo je preko 60 turističkih agencija sa tržišta Njemačke, koji su uzeli aktivno učešće na on-line panelu kroz postavljanje dodatnih pitanja učesnicima panela. U cilju održavanja imidža i privlačenja turista sa tržišta njemačkog govornog područja, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u periodu od marta do juna na događaju Digital World Tour, predstavila je turističku ponudu destinacije putem četiri različite tematske cjeline: gastronomiju, aktivni odmor, relaks i opuštanje i kulturu.

Pored najznačajnijih turoperatora i agencija ova konferencija okupila je i predstavnike turističkih organizacija, privrede, medija i visokih zvaničnika destinacija učesnica.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti