Platforma FinalFind besplatna za korišćenje do kraja 2025. godine

Platforma FinalFind besplatna za korišćenje do kraja 2025. godine za sve zainteresovane hotelijere, privatne izdavaoce, ugostitelje i one koji žele da usavrše svoju turističku djelatnost, zahvaljujući kompaniji "Amplitudo".

FinalFind je tačan putokaz do željene lokacije.

Turistička organizacija opštine Budva i kompanija FinalFind sjutra organizuju prezentaciju startup projekta “FinalFind” u Akademiji znanja, a koji će unaprijediti poslovanje turističkih privrednih subjekata, kao novi alat za unapređenje turističke sezone.

Prezentacijom će biti predstavljene funkcionalnosti platforme.

Jednostavno!

Putem ove metode gostima će biti pojednostavljen način pronalaženja smještajnog objekta bilo gdje na teritoriji opštine Budva.

"FinalFind“ počinje tamo gdje Google mapa prestaje da bude dovoljna i pruža jedinstveno iskustvo koje gosta dovodi tačno do vrata smještajnog objekta. Time turistima pokazujemo da brinemo o svakom segmentu njihovog putovanja, a gosti će, cijeneći to, dati visoku ocjenu našoj ponudi.

Razvoj inovativne platforme FinalFind podržala je kompanija „Amplitudo“, a prezentacija će se sjutra održati u Akademiji znanja od 10 sati.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti