Počeo novogodišnji program

Program u Budvi ove godine počeo je nešto ranije, 29. decembra, od 21. sat, kada su na Trgu ispred Starog grada nastupili budvanski bend “The Grupa”, potom “Hladno pivo” i beogradski sastav “S.A.R.S.”.

Malo kiše nije uspelo da pokvari sjajnu prazničnu atmosferu, pa su prisutni uživali u programu do kasno u noć.

Koncertom danas u podne, 30.decembra, najmlađe će obradovati dječiji hor “D – mol” iz Podgorice, a u noćnim satima nakon još jedne budvanske grupe “Jack Lupino & Gorostas” uz još malo dobrih, starih pjesama publika će pozdraviti “Bajagu i instruktore”. Pogledajte slike našeg Jugoslava Belade.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti