Pod lupom tužilaštva i objave na društvenim mrežama

Tužilaštvo pažljivo prati objave u javnosti, te ocjenjuje  da li u radnjama bilo koje osobe ima elemenata krivičnog djela izazivanje panike i nereda.


"Povodom aktuelne situacije ukazujemo da Državno tužilaštvo pažljivo prati sve objave u javnosti i cijeni da li u radnjama bilo kog lica ima elemenata krivičnog djela izazivanje panike i nereda ili nekog drugog krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti. Svako za koga se utvrdi da postoje osnovi sumnje da je izvršio krivično djelo biće procesuiran bez obzira na lična svojstva, poziciju ili funkciju koju obavlja", saopšteno je iz Tužilaštva.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti