Poklon za zaljubljenike u zvijezde

Jeste li ikad sanjarili o velikim stvarima? Možda u kosmičkim razinama?

Vjerovatno ste kao djeca uživali u u zvjezdanom nebu i maštarili da ste među njima.

Iako je put u svemir i dalje nemoguć, postoji izuzetan poklon koji prikazuje ljepotu našeg solarnog sistema. Za sve zaljubljenike i mlade umove koji upravo uče o njemu.

Solar System Desk Accessory DeskSpace by DeskXSolar System Desk Accessory DeskSpace by DeskXSolar System Desk Accessory DeskSpace by DeskX

Deskspace je predivno dizajniran od poludragog kamenja koji ne izgledaju samo elegantni, već su i precizno napravljeni od materijala koji se povezuju sa planetom sunčevog sistema koju predstavljaju. Svaki poludragi kamen je pažljivo biran, a onda obrađivan dok se ne dobije savršen oblik.

Solar System Desk Accessory DeskSpace by DeskXSolar System Desk Accessory DeskSpace by DeskXSolar System Desk Accessory DeskSpace by DeskXSolar System Desk Accessory DeskSpace by DeskXSolar System Desk Accessory DeskSpace by DeskXSolar System Desk Accessory DeskSpace by DeskXSolar System Desk Accessory DeskSpace by DeskXSolar System Desk Accessory DeskSpace by DeskXSolar System Desk Accessory DeskSpace by DeskX
Ovo je sofisticirani poklon za svakoga sa radoznatim umom, koji je nekad bio to dete koje dovodi u pitanje univerzum. ako želite da se izdvojite iz gomile i da imate nešto što je malo drugačije deskspace je odličan pribor za vaš sto.

Više o proizvodu možete pogledati na njihovom sajtu: https://deskx.co

 

PODIJELI

Tagged under

Media

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti