Policija pretresla grupu bezbjednosno interesantih osoba u popularnom restoranu Jadran

Sjekloći odrđeno tužilačko zadržavanje do 72 sati

Osnovni držani tužilac odredio je pritvorsko zadržavanje do 72 sata Budvaninu Goranu Sjekloći, kod koga je juče pronađen pištolj za koji nije imao dozvolu. Sjekloća je uhapšen u iznenadnoj raciji, koju je budvanska policija izvela u sred dana u poznatom restoranu Jadrana nadomak Staroga grada.


Sjekloća, koji je obezbjeđenje Budvanina Marka Ljubiše zvanog Kan, je kako su iz Uprave policije soapštili bacio je pištolj u obližnji potok, kada su inspektori naoružani ušli u restoran i naredili grupi bezbjednosno interesantih osoba da legnu na pod.
Policija je u restoranu kontrolisala Budvane Marka Ljubišu zvanog Kan, braću Ognjena i Mladena Kažanegru, Gorana Slovinića, Gorana Sjekloću i Dušana Banovića zvanog Cetinjski, Nikšićanina Milana Konatara, braću Milića i Novaka Šakovića i Bobana Vuksanovića iz Podgorice.


Iz policije su kazali daje uhapšeni primijetivši policajce, odbacio pištolj u obližnji kanal sa vodom, što su vidjeli budvanski policajci.
"Policijski službenici su u kanalu pronašli i potom izuzeli pištolj marke Pietro Beretta, kalibra 7,65mm, sa šest metaka u okviru, koji će biti upućen u Forenzički centar radi vještačenja", kazali su iz Uprave policije.
Kako su naveli, G.S. je uhapšen i biće, uz krivičnu prijavu priveden nadležnom državnom tužiocu, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti