Policija uhapsila pet vozača u Budvi

Službenici RCB "Jug" - OB Budva izveli su dana 15 i 16.12.2023 godine (petak i subota) u vremenu od 23:00 do 04:00 časova lokalnu akciju pojačane kontrole saobraćaja "Alkohol" na području Budve.

Tom prilikom u Budvi je alkotestirano 65 vozača,od čega je pod uticajem alkohola zatečeno i isključeno iz saobraćaja 18 vozača, dok je 5 vozača lišeno slobode zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola u kocentraciji većoj od 1 g/kg koji su u zakonskom roku sprovedeni u Sud za prekršaje. Od navedenih vozača dva su upravljala vozilom sa više od 2g/kg alkohola u organizmu zbog čega im je izrečena kazna zatvora u trajanju od po 15 dana. Policijski službenici OB Budva će u susret Novogodišnjim praznicima nastaviti sa pojačanim kontrolama, sa ciljem prevencije i smanjenja broja saobraćajnih nezgoda.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti