Pomozimo sugrađaninu

Našem sudrađaninu Admir Skenderi su potrebni novi točkovi za invalidska kolica.

Svi koji su u mogućnosti i žele da pomognu novac mogu uplatiti na broj žiro računa u CKB Banci 510190299682032479 kao i preko GoFundMe sevisa: 

https://www.gofundme.com/f/help-me-get-new-wheelchair-wheels?fbclid=IwAR2OlGYyefVuAkx5d-mdV2Ic6WronxJL1wzzV59ilteukXTjLHizp3Z5pcs

 

Za električne točkove sa odlaskom u Poljsku (montiraju se na licu mesta) mu je potrebno 6000€

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti