Ponovo radovi na vodovodnoj mreži

Nakon sinoćnjih sanacija na terenu, na kojem su juče izvođeni slični radovi, potrošači u naseljima: Miločer, Pržno, Podličak, Kamenovo i Vala, sinoć i danas su imali uredno vodosnabdjevanje.

Obzirom da ćemo i tokom sjutrašnjeg dana, raditi dodatne sanacije na istom lokalitetu, moguće je da će potrošači navedenih naselja i sjutra /26.11.2020./ biti bez napajanja.

Saniranje mreže počinje u 06:00 a prema planiranim aktivnostima, normalizacija se očekuje do kasnih popodnevnih sati, odnosno do 18:00.

Molimo korisnike da  zbog mogućeg prekida u snabdjevanju, već večeras dopune svoje rezervoarske prostore, plastične bazene I slična spremišta, vodom.

Vozila službe zaštite i spasavanja, locirana su u blizini poslovnih prostorija MZ Sveti Stefan u Pržnom.  Tokom prekida u snabdjevanju, ekipe ove službe, snabdjevaće potrošače vodom.

Još jednom, korisnicima i potrošačima u naznačenim naseljima izvinjavamo, Molimo za razumijevanje i strpljenje, naveli su iz "Vodovoda".

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti