Ponuda Budve na sajmu u Novom Sadu

Turistička ponuda Budve sa akcentom na novogodišnji program predstavljena je i na 54. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, koji je svečano otvoren danas, a završava 2.decembra.

U zajedničkoj promociji učestvuju predstavnici NTO i LTO iz Budve, Tivta, Kotora, Herceg Novog, Bara i Ulcinja, kao i predstavnici budvanske turističke privrede - ispred HG "Montenegrostars", HG "Budvanska rivijera", hotela "Vivid Blue", "Tre Canne" i "Park".

Kada je riječ o posjećenosti turista sa ovog tržišta, prema podacima Uprave za statistiku CG, ukupan broj dolazaka iz Srbije iznosi 153.043 što čini 34% učešća u ukupnom broju dolazaka gostiju.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti