Popust za ulaznice u nacionalne parkove

Upravni odbor Javnog preduzeća za nacionalne parkove donio je Odluku o popustu na godišnju ulaznicu za nacionalne parkove, koju svi zainteresovani mogu kupiti po cijeni od 13,50 eura.

“UO JPNPCG je odobrio popust od čak 50 odsto na kupovinu godišnje ulaznice, a posjetioci uz ovu ulaznicu ostvaruju pravo na neograničen broj posjeta u svih pet nacionalnih parkova – Durmitor, Biogradska gora, Lovćen, Skadarsko jezero i Prokletije. Ovom odlukom JPNPCG želi da pospješi kupovinu godišnje ulaznice po povoljnijim uslovima prvenstveno za domaće posjetioce, čime težimo povećanju učešća domaćih turista u ukupnom broju posjetilaca koji će imati priliku da tokom cijele godine uživaju u prirodi pet nacionalnih parkova. Sa druge strane, na ovaj način preduzeće želi izaći u susret građanima i omogućiti olakšice zbog krize koju je izazvala aktuelna pandemija virusa KOVID 19”, navode u ovom javnom preduzeću.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti