Poreska uprava: Kampanja “Poreski karavan”

Poreska uprava Crne Gore će u saradnji sa Unijom poslodavaca i Privrednom komorom CG i ove godine, u susret predstojećoj ljetnjoj turističkoj sezoni, realizovati kampanju „Poreski karavan“.

U okviru Kampanje biće upriličene javne tribine, na kojima će svim zainteresovanim subjektima biti pružena prilika da, kroz direktnu komunikaciju dobiju tumačenja i odgovore na sva pitanja i eventualne nejasnoće u vezi primjene poreske regulative vezane za djelatnosti koje se obavljaju tokom sezone.

Na pitanja koja budu postavljana tokom diskusije, odgovaraće predstavnici Poreske uprave iz resora inspekcijskog nadzora, naplate javnih prihoda i informacionog sistema u dijelu elektronske fiskalizacije.

Tribine će biti organizovane po sljedećem rasporedu:

BAR - 10. maj,

BUDVA – 13. maj,

HERCEG NOVI – 14. maj,

ŽABLJAK – 15. maj i

PLUŽINE – 16. maj.

Mjesto i satnica održavanja tribina biće naknadno precizirani o čemu ćete biti blagovremeno obavjesteni.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti