Porto Montenegro na sajmu nautike u Singapuru

Porto Montenegro će ove godine prvi put učestvovati na Singapore Yacht Show-u, najvećem azijskom međunarodnom sajmu jahti i nautike, koji se održava u Singapuru od 10. do 13. aprila, u reprezentativnoj marini ovog grada-države.

 

Kako jahting postaje sve popularnija na ovom bogatom azijskom tržištu sa dobrom mrežom investitora na luksuznim projektima, ovo je odlična sajamska platforma da kompanija Adriatic Marinas predstavi svoj nautičko-turistički proizvod za nastupajuću ljetnju sezonu - rezidencijalne objekte, nove vezove i hotel Regent.

Zbog naglog porasta potražnje za vezovima za mega jahte i odličnom uslugom u marinama, mnoge oblasti širom svijeta, uključujući i Aziju, pate od nedostatka kvalitetne nautičke ponude. Međutim, Crna Gora kao zemlja u razvoju na elitnom turističkom tržištu, s projektom luksuzne marine i naselja Porto Montenegro, u procesu je udvostručenja kapaciteta, pa će do ljeta ove godine imati više od 400, a do maja 2015, 460 vezova, sa planom da se do kraja projekta izgradi do 850.

 

Otvaranje hotela Regent Porto Montenegro Hotel & Residences, jedinstveni događaji za posjetioce i goste, brojne regate, koncerti i izložbe, samo su neki od razloga zašto će ova destinacija nositi epitet najprosperitetnije investicije i najdinamičnijeg turističkog proizvoda na obali, a Tivat i na ovom sajmu predstavljen kao grad veoma zanimljiv inostranim investitorima i posjetiocima.

 

Organizatori singapurskog sajma posebno naglašavaju činjenicu da je među njihovim ovogodišnjim izlagačima i tivatski elitni nautički-centar i marina ističući da će nastup Porto Montenegra posjetiocima dati uvid u to kako izgleda “nešto najbolje iz svijeta super-jahti”.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti