Porto Montenegro na sajmu nautike u Dizeldorfu

Tim Porto Montenegra predstavlja svoj projekat marine za superjahte i luksuznog nautičkog naselja na jubilarnom 50. Međunarodnom sajmu nautike u Dizeldorfu, koji se održavau periodu od 19. do 27. januara.

Svako ko se bavi jahting industrijom zna da je sajam u Dizeldorfu najveći evropski „tržišni brod brodova”, i tim Porto Montenenegra je, svake godine, dio ove jahting komunikacione platforme.

Ove godine, sajam ima rekordnih preko 1900 izlagača iz 68 zemalja koji u Dusseldorf Exhibition centru prezentujuluksuzne jahte i jedrilice, opremu za ronjenje, jedrenje, kao i najsavremenije nautičke “igračke” namjenjene zabavi na vodi, pod vodom ali i uz obalu. I ove godine više od 50.000 jahting industrijalaca, brodograditelja, brokera, kapetana i ljubitelja plovila na vodi, doputovalo je u Dizeldorf za vrijeme sajma. Na sajmu se ocekuje preko 250.000 posjetilaca.

Međunarodni forum za svjetske premijere novih jahti i jedrilica, i ovo je savršen trenutak da svim našim partnerima i jahting industrijalcima objavimo velike vijesti o brodogradilištu u Bijeloj, i ambiciju zasnovanoj na kvalitetupartnera da budemo jedno od najboljih na Mediteranu. I ove godine bilježimo veliko interesovanje njemačke i internacionalne klijentele za marinu i nautičko naselje koje nudi cijeli set aktivnosti za sve vrste odmora – od aktivnosti na vodi i raznovrsnih sportskih dešavanja do uzbudljivih umjetničkih i zabavnih događaja. Crna Gora je prepoznata kao jahting destinacija sa našom marinom koja nudi beskompromisnu uslugu ujedno sa pogodnostima pri zakupu vezova, istakao je Senior PR i Marketing menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.

Popis od preko 60 zemalja izlagača je vrlo raznolik - najveći međunarodni izlagači su iz Njemačke, Holandije, te slijede Italija, Francuska i Velika Britanija.

Važna informacija, koja se tiče njemačkog tržišta, je da avio kompanije Eurowing od marta uvodi letove za Tivat iz Berlina, Dizeldorfa, Minhena, Hamburga i Štutgarda.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti