Porto Montenegro na Sajmu nautike u Dubaiju

Kompanija Adriatic Marinas predstavlja luksuzno tivatsko nautičko naselje i marinu za superjahte na 27. Internacionalnom Sajmu nautike u Dubaiju (Dubai International Boat Show - DIBS), od 26. februara do 2. marta.

Ovaj sajamski nastup Porto Montenega odlična je komunikaciona platforma za još jedno predstavljanje tivatske marine od 450 vezova, izgradnju nove ekstenzije objekta Regent Hotel Residences i zgrade Elena, projekta brodogradilišta, i najavu ekskluzivnog ljetnjeg kalendara događaja.

Tržište Ujedinjenih Arapskih Emirata je uvijek zanimljivo za nestandardni sajamski nastup – ovog puta bili smo domaćini VIP koktela sa partnerom i zakupcem u nautičkom naselju, graditeljem luksuznih mega jahti Dominator Ilumen. Istog dana, preko 30 najuvaženijih klijenata i poslovnih partnera su uživali u krstarenju sa imresivnim pogledom na Dubai, na luksuznoj Sunseeker jahti, i imali priliku da saznaju aktuelnosti projekta Porto Montenegro, istakao je Senior PR i Marketing menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.

PR tim Porto Montenegra radi na kreiranju strateškog komuniciranja sa ovim tržištem, te su sa preko deset PR kuća iz Dubaija intenzivno radili na nacrtu projekta brendiranja Porto Montenegra i Crne Gore kao destinacije za odmor i čarter, biznis zone za investiranje.

Na Sajmu se ovih dana predstavlja čak 850 kompanija i brendova iz više od 50 zemalja - očekuje se da će sajam posjetiti preko 35.000 ljudi iz 120 zemalja. Regionalno plemstvo i bogati kupci iz Bahreina, Kuvajta, Katara, Saudijske Arabije i Ujedinjenih Arapskih Emirata pridružiće se hiljadama posjetilaca iz Afrike, Azije i velikom broju kapetena, vlasnika brodova i ljubitelja nautike koji dolaze iz Evrope i Amerike. Ovaj podatak potvrđuje porast značaja Ujedinjenih Arapskih Emirata u internacionalnoj industriji luksuza i lifestyle događaja, a samim tim predstavlja izazovno tržište za Porto Montenegro. Prednost pozicioniranja Crne Gore kao nove destinacije za UAE jeste dobra avio povezanost, kao i činjenica da građanima Emirata nije potrebna viza za ulazak u Crnu Goru.


Marina Display u kojoj je Sajam organizovan, specijalno je konstruisan prostor za premijerne prezentacije najprestižnijih i najluksuznijih jahti današnjice. Više od 450 plovila i 25 najnovijih superjahti biće ovogodišnja glavna atrakcija manifestacije.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti