Porto Montenegro na septembarskim sajmovima nautike

PORTO MONTENEGRO NA SEPTEMBARSKIM SAJMOVIMA NAUTIKE

 

Kompanija Adriatic Marinas predstaviće svoj projekat Porto Montenegro na najznačajnijim septembarskim sajmovima nautike u Evropi. Niz prestižnih manifestacija počinje sajmom u Kanu (10. – 15. septembra), nakon čega slijedi predstavljanje projekta na Sajmu nautike u Sautemptonu u Britaniji (13. – 22. septembra), a krajem mjeseca i na sajmu nautike u Monaku (25. – 29. septembra).

Sajam nautike u Kanu ove godine predstaviće više od 580 brodova koji će biti izloženi u vodi i na kopnu, i sa više od 150 svjetskih premijera. Između ostalih, biće predstavljena 22 broda duža od 40 metara, 97 jedrilica, 450 izlagača iz 34 zemlje na 250.000 m² površine. Ove godine organizatori očekuju više od 45 hiljada posjetilaca u 6 dana, koliko će trajati ova prestižna manifestacija.

 

Porto Montenegro biće predstavljen i na ovogodišnjem, 45. PSP Southampton Boat Showu – sajmu nautike u Sautemptonu u Velikoj Britaniji. U 10 dana manifestacije, posjetioci će imali priliku da obiđu gotovo 2 kilometra pontona ispunjenih sa nekoliko stotina plovila. Ovaj nautički show poznat je po izuzetnoj ponudi opreme za vodene sportove i nautičkih potrepština, kao i najnovijih dostignuća nautičke industrije. Sajam nautike u Sautemptonu predstavlja najveći nautički show u Evropi, a održava se svakog septembra od 1969. godine u Mejflauer Park-u.

 

MYS - Monaco Yacht Show okuplja najpoznatija brodogradilišta, brokerske kuće, dobavljače nautičke opreme, kao i sam vrh jahting dizajna i bogatu klijentelu i vlasnike luksuznih plovila. Ove godine biće predstavljeno 500 jahting kompanija, kao i 105 super i megajahti. Sa rekordnim brojem gostiju prošle godine – 33.000, i ovogodišnji MYS je jedinstvena prilika da se u marini Port Herkules predstavi više od 80 događaja.

 

Svi posjetioci Porto Montenegro izložbenih prostora na svim sajmovima nautike biće pozvani da učestvuju u nagradnoj igri, kako bi mogli da osvoje vikend boravak u Porto Montenegru sljedećeg ljeta. Svaki pobjednik i gost će biti smješten dvije noći u rezidenciji naselja Porto Montenegro, večerati u jednom od restorana na rivi naselja, imati VIP pristup bazenu Purobeach, i uživati u krstarenju Bokokotorskim zalivom.

 

 

 

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti