Posjetioci promotivnih događaja u Srbiji: “Crna Gora ima odličan program za zimsku sezonu”

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO CG) organizovala je promotivne događaje u Beogradu i Novom Sadu na kojima je predstavljena atraktivna ponuda za zimsku turističku sezonu.

Promotivni događaji su privukli veliki broj posjetilaca koje su zaintrigirali noviteti u ponudi, bogat novogodišnji program i ponuda crnogorskih skijališta.

“Vjerujem da ću ove godine Novu godinu dočekati u Crnoj Gori. Tradicionalno najbolji program je na primorju, mada svi gradovi imaju odličan program, pa bih iskombinovao da obiđem njih nekoliko i provedem se uz omiljene muzičke zvijezde“, kazao je jedan od posjetilaca.

Posjetioci su iskazali zadovoljstvo zbog mogućnosti da se bliže informišu o zakazanim koncertima najvećih regionalnih zvijezda tokom novogodišnjih praznika, kao i o ovogodišnjim cijenama na skijalištima.

Ljetovala sam često u Crnoj Gori, ali nikada tamo nisam čekala Novu godinu što se može promjeniti ove godine, jer vidim da je program zaista raznovrstan. Zainteresovali su me atraktivnim programom, ali i pristupačnim cijenama. Vjerujem da će biti vrlo interesantno dočekati 2024. godinu u Crnoj Gori“, rekla je jedna od posjetiteljki.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti