Poslovanje na indijskom tržištu

Kroz projekat Evropske mreže preduzetništva, Enterprise Europe Network - EEN, Ministarstvo ekonomskog razvoja, kao nacionalni koordinator, promoviše seminar “IP protection in India” za kompanije zainteresovane za širenje poslovanja na indijskom tržištu, na temu zaštite intelektualne svojine, koji organizuje Gospodarska zbornica Slovenije, naši EEN partneri iz Slovenije.

Ukoliko smatrate da je tema interesantna, pozivamo vas da prisustvujete webinaru na kojem će vas ekspert za intelektualnu svojinu i menadžer za obuku Evropske kancelarije za zaštitu intelektualne svojine MSP u Indiji, Girish Somavarpet, upoznati sa poslovnim mogućnostima i zaštitom intelektualne svojine na indijskom tržištu.

Radni jezik seminara je engleski.

Događaj će se održati 26. januara 2024. godine u 10:00 časova.

Učešće na događaju je besplatno, ali je potrebno da se prijavite putem elektronske prijave, najkasnije do 23. januara 2024. godine.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti