Pred nama je jos jedan predivan dan za šetnju i boravak u prirodi

Ukoliko se opredjelite da dan provedete u prirodi TO Budva je poslednjih nekoliko godina očistila, uredila i markirala više od 100 kilometara staza u budvanskom zaleđu, izgrađena su tri odmorišta na planinarsko-pješačkoj transverzali Brajići-Paštrovska gora – „Lipa“, „Kikova strana“ i „Ograđenica“, sadržajima prilagođena izletnicima.

https://budva-trails.me/

Izrađena je i mobilna aplikacija planinskih staza pod nazivom „Budva Trails“, besplatno se može preuzeti putem App i Play Store-a i koristiti online i offline, a prevedena je na ruski i engleski jezik.

Lovna sezona je u toku, treba obratiti pažnju na lovce koji su na ovim terenima kako ne bi došlo do nepredviđenih okolnosti.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti