Predsjednik Opštine Budva Marko Carević donirao oktobarsku platu studentu Branku Steševiću

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević donirao je oktobarsku zaradu studentu pete godine Branku Steševiću jednom od najboljih studenata na Fakultetu političkih nauka Univerziteta Crne Gore čija je prosječna ocjena 10 i koji je nosilac nagrade najboljeg studenta ovog unirveziteta.

Donacija je otišla u prave ruke budući da bi pokrila troškove raznih studendskih aktivnosti koje su potrebne radi sticanja dodatnog usavršavanja u materiji kojom se bavi student Stešević.

Branko Stešević zahvalio se predsjedniku Opštine Marku Careviću na uručenoj donaciji .

Predsjednik Opštine Marko Carević će i u narednom period nastaviti sa donacijom zarade i na taj način ukazivati na važnost društveno odgovornog djelovanja i na socijalne probleme sa kojima se naša zajednica susreće.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti