Predstavnici turističkih agencija i hotela iz Budve sastali su se u hotelu “Splendid” sa predstavnicima turoperatora iz Turske

Poslije izuzetno uspješnog on-line webinara, koji je organizovala Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, a kojem je prisustvovao veliki broj turskih turoperatora i predstavnika turističke privrede Crne Gore, predstavnici 11 najznačajnijih turističkih agencija Turske borave u Crnoj Gori od 7. do 11. novembra. U Budvi su, uz podršku Turističke organizacije opštine Budva boravili 8. i 9. novembra.

Nakon što su se upoznali sa budvanskim Starim gradom  i istorijom jednog od najstarijih gradova na Jadranu, juče su se, u hotelu “Splendid” u Bečićima, susreli sa predstavnicima turističkih agencija i hotela iz Budve. B2B radionicama i zajedničkoj večeri prisustvovali su predstavnici hotela: “Iberostar Slavija”, “Ami”, “Vissi d Arte”, “Budva”, “Avala”, “Ananti Resort Residences & Beach Club”, hotelske grupe “Budvanska rivijera”, “Aycon Hotels Group”, kao i turističkih agencija: “Luminalis”, “Prometheus”, “Talas M”, “Kompas Montenegro”.

Nalan Yesilyurt, članica Borda direktora Udruženja turističkih agencija Turske – TURSAB, ujedno i vlasnica prestižne turske agencije “Demco travel” izrazila je veliko zadovoljstvo razgovorima sa predstavnicima turističke privrede Budve, najavivši uspješnu saradnju već za narednu turističku sezonu.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti