Priča o susretu dva poznata bračna para zaintrigirala je sinoć brojnu budvansku publiku

Zanimljiva priča o susretu dva poznata bračna para, Josipa Broza Tita i Jovanke Broz, te holivudskih glumaca Ričarda Bartona i Elizabet Tejlor, zaintrigirala je sinoć brojnu budvansku publiku u prepunoj sali hotela “Splendid” u Bečićima.

Glumci popularne predstave “Bilo jednom na Brijunima” Branislav Trifunović, Milan Marić, Tihana Lazović i Sanja Marković su se odlično snašli u ulogama značajnih ličnosti prošlog vijeka, dočaravajući odnose i podjele koji su vladali u to doba.

Treća, a ujedno i posljednja u nizu revije najavljenih predstava u organizaciji TO Budva, a u saradnji sa beogradskom “Beo art” agencijom, “Bitef teatrom” i Centrom za kulturu Svilajnac pobrala je sve simpatije i ispunila očekivanja ljubitelja pozorišne umjetnosti.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti